Arnau Obiols en concert - Museu de Llivia

  • Inici
  • Arnau Obiols en concert
29 set.

Arnau Obiols, en concert

Divendres 8 D’OCTUBRE – 22:00 hores

Ens presenta Tost, el seu últim disc a la sala de la Farmàcia Esteva.

El músic Alt Urgellenc Arnau Obiols, realitzarà un concert el proper 8 d’octubre, en motiu de les Jornades del Patrimoni 2021, al museu de Llívia, a la sala de la farmàcia Esteva, en un concert íntim. La farmàcia Esteva actuarà com a teló de fons d’aquest concert emmarcat en el darrer projecte del músic alturgellenc: Tost, una visió personal i contemporània dels sons i la música tradicional del Pirineu català, un homenatge a la terra, que el museu, també, aprofita per homenatjar la ciència farmacèutica tradicional, qui es nodrí en bona part de la terra pirinenca per recol·lectar les plantes amb les quals els farmacèutics Esteva preparaven els seus remeis. Podreu gaudir d’un concert íntim en un espai patrimonial únic, com és la sala on es conserva una de les farmàcies més antigues d’Europa.

Arnau Obiols. La Seu d’Urgell, 1985.
Després d’acabar els estudis musicals acadèmics a Barcelona (Magisteri musical a la UB, Taller de Músics i l’especialitat de bateria jazz a l’ESMUC), va rebre algunes formacions puntuals a Holanda en l’àmbit de la improvisació i la performance (Dutch Impro Academy a la Haia o workshops a Amsterdam).
És un músic pirinenc especialitzat en la bateria i la percussió, que canta i té una visió utilitària dels altres instruments que toca.
Ha publicat tres discos Projecte Pirene (Aladid Records, 2013), Libèrrim (Aladid Records, 2015) i Tost (Microscopi, 2019).
Participa en una gran diversitat de projectes musicals o relacionats amb altres disciplines artístiques, com la dansa, la poesia, l’escultura, l’audiovisual o la performance. La natura, el territori i la improvisació són una constant en la seva obra, que va des de l’arrel fins a la creació lliure.
*El Concert serà d’entrada lliure i gratuïta. Es recomana reserva prèvia.

 


RECOMANACIONS

  • Es recomana reserva prèvia a totes les activitats a causa de les recomanacions sanitàries degut a la covid19.
  • Es prega l’ús de mascareta i la distància de seguretat entre els assistents.
  • Per les visites del 9 i 10 d’octubre, s’ha de tenir en compte que s’ha d’ascendir al turó del castell, la qual cosa, implica un cert esforç físic: amb una ascensió d’uns 25 – 30 minuts per un sender de muntanya, i un descens d’uns 15 min, i cal anar amb el material adequat: calçat per caminar, paraigües o impermeable per si plou, roba d’abric, ulleres, crema solar, aigua i alguna cosa de menjar.
  • Totes les activitats així com el dia de portes obertes el 9 d’octubre, seran gratuïtes.
Logo

El Museu

Consultes

Contacte amb nosaltres

CA EN FR ES
Skip to content